Skip to content
Accept
Go to footer
Accept
Go to the menu
Accept

A qui s'adreça:

Alumnes de 2n cicle d’educació infantil.

 

Descripció:

Iniciació a la cuina saludable i realització de dinàmiques d’educació nutricional mitjançant recomanacions sobre l’alimentació, adequades a l’edat i a través del joc.

En aquest taller es destaca la importància del berenar, el gran oblidat en l’alimentació dels petits. Els nens/es aprendran a preparar un berenar saludable i equilibrat a través del joc.

La recepta que faran, que serveix tant per esmorzar com per berenar, és un got de formatge mascarpone i fruita de temporada.

Cuinar obre els sentits i ajuda a fer que els més petits vulguin provar i experimentar nous sabors, olors i colors.

 

Objectius:

- Aprendre quins aliments són els adequats per a cada menjada i crear hàbits saludables d’alimentació

- Saber manipular correctament estris de la cuina i aliments

- Desenvolupar la imaginació a la cuina

- Saber treballar en equip

 

Competències bàsiques:

- Capacitat d’aprendre a ser i actuar de forma cada vegada més autònoma

- Capacitat d’aprendre a descobrir i tenir iniciativa

- Capacitat d’aprendre a conviure i habitar el món

 

Desenvolupament:

Dates de realització i horaris: durant tot el curs acadèmic, en horari a convenir

Durada: 1 hora i 30 minuts

Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe

Lloc de realització: Espai Cultura Fundació 1859, c. d’en Font núm. 25, Sabadell

Cost: 150 € per grup

 

Observacions:

No hi ha pausa durant l’activitat; si es vol esmorzar, ha de ser abans o després de l’activitat.

És important que en el moment de demanar aquesta activitat, s’informi de totes les al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries dels alumnes.

L'esmorzar saludable

Aqui tens un resum amb la informació més important sobre aquesta activitat:

Localització:
Data:
2019-06-11
Durada:
Preu:
Informació extra: